Vereniging

^Bestuur >Commissies >Verenigingsblad >Lid Worden? >

gala1

Nijmeegse Studenten Honoursvereniging

De NSHV werd op 4 januari 2011 opgericht om de binding tussen interdisciplinaire honoursstudenten te bevorderen. Inmiddels is het een vereniging voor alle honoursstudenten van de Radboud Honours Academy van de Radboud Universiteit. De NSHV werkt dan ook nauw samen met de Radboud Honours Academy voor het organiseren van activiteiten, maar ook voor bijvoorbeeld het opzetten van een honours alumnibeleid en een buddy-systeem voor vluchtelingen. De interdisciplinaire achtergrond van onze leden maakt de NSHV een bruisend geheel en een plek waar iedereen welkom is.

Bestuur

Het Xe bestuur der Nijmeegse Studenten Honoursvereniging bestaat uit:

  • Yana van de Sande (voorzitter)
  • Michelle Jacobs (secretaris)
  • Ilse van Es (penningmeester)
  • Ryan Ketelaar (commissaris externe betrekkingen)

Leer het bestuur beter kennen: Het Xe bestuur der NSHV

Benieuwd naar de oud besturen der NSHV? Klik dan hier: oud besturen der NSHV.

Stukken

De privacy statement van de NSHV vindt u hier.

bestuursfoto website

Commissies

Informele Activiteiten

De informele activiteiten zijn het hart van de vereniging. Maandelijkse borrels, diner roulers of bbq’s?  de informele activiteiten is regelt het allemaal! Zoals de naam al zegt is deze commissie verantwoordelijk voor het organiseren van die activiteiten. Dankzij hun inzet was het ook dit jaar weer een groot feest om NSHV-lid te zijn. Houd ze goed in de gaten, er staan ook dit jaar weer veel leuke activiteiten op de planning!

Formele Activiteiten

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de formele activiteiten. Waar de informele activiteiten het hart van de vereniging vormen, zijn de formele activiteiten de ‘brains’. Je kunt hierbij denken aan lezingen, workshops of een CV-check. Dankzij het harde werk van deze commissie komen de ‘excellente studenten’ van de NSHV door het jaar heen ook intellectueel aan hun trekken!

Gala

Traditiegetrouw vond het NSHV gala plaats in december, met als thema: NSHV Through The GALAxy . De verwachtingen waren hoog gespannen met zo’n enthousiaste commissie, maar deze zijn meer dan overtroffen. Met een hoge opkomst dit jaar en een bijzondere locatie kon het niet anders dan een memorabele avond worden. Gala commissie, bedankt voor deze spetterende avond!

PR

De superhelden van de promotie commissie zetten de NSHV op de kaart. Ze vliegen, rijden en springen de NSHV en omgeving rond om alle activiteiten te promoten, social media up-to-date te houden, te zorgen voor leuke NSHV-goodies, en meer! Alle leuke, catchy Facebook posts en banners komen tot stand met dank aan deze commissie. Alle foto’s op de website worden door hen mogelijk gemaakt. En voor de gekste photoshop ideëen ben je bij hen altijd aan het juiste adres.

Batavierenracecommissie

De fanatiekelingen van de sportcommissie organiseren onze inzending voor de Batavierenrace. Met een team bestaand uit de NSHV, USA, G.A.G en Ockham zal in het weekend van 11 mei heel Oost-Nederland sportend en feestend onveilig gemaakt worden!

Reis

De reiscommissie organiseert elk jaar een reis van ongeveer een week naar een interessante en leuke bestemming iets verder van huis. Deze keer gaat de NSHV naar Berlijn! Met zo’n gedreven commissie als deze kan het niet anders dat deze reis een succes zal worden, vol gezelligheid, prachtige plekken en nieuwe ervaringen.

Weekend

Deze gemotiveerde groep dames zal dit jaar het weekend organiseren naar een bestemming wat dichter bij huis. De commissie kiest een bestemming, stelt het programma samen en regelt alles: van reis, tot hostel, en van bier tot gezelligheid. Ondanks dat de bestemming nog onbekend is, belooft het al een mooie drie dagen te worden!

Redactie

De redactie van de NSHV zorgt dat het verenigingsblad vier keer per jaar op de deurmat van de verenigingskamer verschijnt.  In dit blad wisselen wetenschappelijke artikelen, puzzels en vaste columns zich af met foto’s, nieuws omtrent honoursprogramma’s en nog veel meer. Het verenigingsblad is op te halen op de verenigingskamer of bij de Radboud Honours Academy. Gastredacteurs zijn altijd welkom, dus mochten je vingers al gaan kriebelen om te schrijven: contact de commissie dan gerust!

NSHV Verenigingsblad

Prisma, het verenigingsblad van de NSHV, wordt vier keer per jaar uitgegeven door de redactie. De papieren versie kun je altijd halen op de verenigingskamer van de NSHV (TvA 1.00.31) of bij de Radboud Honours Academy. Uiteraard is Prisma – in het digitale tijdperk – ook online te bewonderen. Zie daarvoor de links hieronder. Met de vaste columns, puzzels en persoonlijke verhalen is het elke editie weer een klein feestje om te lezen.

Het verenigingsblad heet Prisma omdat in de NSHV studenten van verschillende richtingen, leeftijden, studies, interesses en doelen samenkomen. Een Prisma weet een witte lichtbundel uit te spreiden tot het gehele kleurenspectrum, net zoals honoursstudenten uitgekristalliseerd kunnen worden over het gehele spectrum aan studies.

Lijkt het jou ook leuk om een artikel te schrijven, een puzzel te maken, of iets anders bij te dragen aan het verenigingsblad? Neem dan contact op met de redactie door een mailtje te sturen naar verenigingsblad@nshv.nl!

2018

2017

2016

Lid worden?   Klik hier! >