gala1

Nijmeegse Studenten Honoursvereniging

De NSHV werd op 4 januari 2011 opgericht om de binding tussen interdisciplinaire honoursstudenten te bevorderen. Inmiddels is het een vereniging voor alle honoursstudenten van de Radboud Honours Academy van de Radboud Universiteit. De NSHV werkt dan ook nauw samen met de Radboud Honours Academy voor het organiseren van activiteiten, maar ook voor bijvoorbeeld het opzetten van een honours alumnibeleid en een buddy-systeem voor vluchtelingen. De interdisciplinaire achtergrond van onze leden maakt de NSHV een bruisend geheel en een plek waar iedereen welkom is.

Bestuur

Het XIIe bestuur der Nijmeegse Studenten Honoursvereniging bestaat uit:

  • Lucie Göbbels (voorzitter)
  • Clara Eggenhuizen (secretaris)
  • Joni Lemmens (penningmeester)
  • Myrthe van Wilgen (commissaris externe betrekkingen)
  • Anna van Florestein (commissaris interne betrekkingen)

Leer het bestuur beter kennen: Het XIIe bestuur der NSHV

Benieuwd naar de oud besturen der NSHV? Klik dan hier: oud besturen der NSHV.

Stukken

De privacy statement van de NSHV vindt u hier.

Commissies

Formele Commissie

De Formele Commissie organiseert maandelijks een interessante en leerzame activiteit. Denk hierbij aan een symposium, theater- of museumbezoek of een etiquettediner. Daarnaast organiseert deze commissie het jaarlijkse gala, een spectaculaire en geliefde activiteit. Met haar activiteiten daagt deze commissie de NSHV-leden uit maakt ze de NSHV een echte honoursvereniging! V.l.n.r. Jasmijn Janssen, Lisa van Valburg, Inse Bekx, Fynn Eckhardt, Stefanie Linskens, Anna van Florestein. Niet afgebeeld: Romy Bosvelt, Núria de Jong.

Reiscommissie

De Reiscommissie organiseert de jaarlijkse reis van de NSHV, die ongeveer vijf dagen duurt en een buitenlandse bestemming heeft. Eerdere reizen zijn bijvoorbeeld naar Stockholm, Rome en Vilnius geweest. De bestemming van dit jaar blijft nog even een verrassing! Wat al wel vaststaat, is dat deze enthousiaste commissie van de reis een groot succes zal maken, vol prachtige plekken, nieuwe ervaringen en bovenal gezelligheid. V.l.n.r. Clara Eggenhuizen, Martijn Zeekaf, Sara Jansen, Steef Berkeljon, Marjolein de Koning.

                                              Informele commissie

De Informele Commissie organiseert om de maand een informele activiteit. Denk hierbij aan een spelletjesavond, barbecue of cocktailworkshop. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor de maandelijkse borrel, die iedere maand een ander thema heeft. Ook organiseert de Informele Commissie de jaarlijkse cantus en batavierenrace in samenwerking met andere verenigingen. V.l.n.r. Floor van Heerwaarden, Nele Korth, Marleen Schutjens, Wies van Koeverden, Lena Rieder, Anna van Florestein. Niet afgebeeld: Anouk Wiegerinck.

 

                                                    Kascontrolecommissie

De Kascontrolecommissie controleert de boekhouding en de jaarrekening. Drie keer per jaar informeert zij zich over het gevoerde financiële beleid, en brengt daarover verslag uit. V.l.n.r. Wies van Koeverden, Jill Schok. Niet afgebeeld: Ilse van Es.

NSHV Verenigingsblad

De Prisma werd uitgegeven als Verenigingsblad van de NSHV, iets wat we de afgelopen jaren los hebben gelaten. Nu houden wij leden op de hoogte op Instagram of Whatsapp

 

2018

2017

2016

  • December
  • Augustus

Lid worden?   Klik hier! >