Sponsoren

De Nijmeegse Studenten Honoursvereniging (NSHV) is een studievereniging voor studenten van alle honoursprogramma’s van de Radboud Honours Academy. De vijfentwintig procent beste studenten van elke studie worden uitgenodigd door de Radboud Honours Academy om te solliciteren naar een plaats binnen één van de honoursprogramma’s. De NSHV kan u toegang geven tot een groep getalenteerde, gemotiveerde en ambitieuze studenten met een gevarieerde achtergrond. Deze combinatie van verscheidenheid en talent maakt de NSHV een interessante partner.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: contact@nshv.nl.

 

Wie vindt de intellectuele uitdaging?
Je hebt je Master (bijna) afgerond. Het past bij jou om vraagstukken op te lossen en om dit in een team te realiseren. Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om processen in te richten met automatisering.

 

Vooropleiding

Als jij bijvoorbeeld een bedrijfskundige, financiële, logistieke of wiskundige opleiding hebt gevolgd, zou jij een zeer geschikte kandidaat kunnen zijn. Heb je een andere studie gevolgd en wil je toch weten of dit bij jou past, dan is het interessant om je aan te melden.

 

Ga ik programmeren?

Dat kan, maar hoeft niet. Bedrijven vragen namelijk steeds meer naar consultants die zowel kennis hebben van de bedrijfsprocessen als van SAP inhoudelijk. Programmeren is dus de keuze van de trainee zelf. S.A.P., de meest gebruikte software, die ons in staat stelt met haar tools om Business Cases en Business Processen, beter op te lossen.

 

En nu een traineeship?

Wil je meer weten, lees dan welke keuze studenten eerder hebben gemaakt. Als jij je aanmeldt kunnen we samen bepalen of het bij je past. Als blijkt dat dit vakgebied goed bij jou past, kom je in aanmerking voor een 3 maanden durende opleiding op Business/SAP College. Daarna word je ingezet bij één van onze klanten, en krijg je een persoonlijke coach.

 

Laatst heb ik voor jullie een workshop en lunchlezing verzorgd. Zo'n zelfde workshop, maar met een ander thema, zal in de toekomst weer plaatsvinden. We behandelen cases die Trainees uitvoeren voor onder andere ASML, Coöp Supermarkten, Rabobank, Sanquin, Philips in Mexico.

 

Nieuwgierig? Neem een kijkje op de website.

 

Fred Roethof

Directeur

DSC_0025 (1)
DSC04557
35406840306_4781b7a200_o
DSC_0636