Sponsoren

De Nijmeegse Studenten Honoursvereniging (NSHV) is een studievereniging voor studenten van alle honoursprogramma’s van de Radboud Honours Academy. De vijfentwintig procent beste studenten van elke studie worden uitgenodigd door de Radboud Honours Academy om te solliciteren naar een plaats binnen één van de honoursprogramma’s. De NSHV kan u toegang geven tot een groep getalenteerde, gemotiveerde en ambitieuze studenten met een gevarieerde achtergrond. Deze combinatie van verscheidenheid en talent maakt de NSHV een interessante partner.

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: pr@nshv.nl.

We know your struggle

Je studie zit er (bijna) op! Wat wordt je volgende stap? Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus, geïnteresseerd in ICT en op zoek naar een succesvolle carrièrestart waarin je direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Op een plek waar je je snel door kunt ontwikkelen. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En het allerbelangrijkste: waar word jij echt gelukkig van?

What we offer

iTrainee helpt je bij deze zoektocht en geeft je carrière een succesvolle kickstart. Hoe we dat doen? Met een traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Na een intensieve selectieprocedure, volg je een SAP-opleiding waarin je je specialiseert in een functionele en/of technische richting en werkt aan je consultancyvaardigheden. Vervolgens ga je als trainee aan de slag bij het bedrijf dat het beste past bij jouw wensen en ambities. Dat kan een bekende organisatie als ASML of Heineken zijn, maar ook een consultancybureau als Deloitte of Atos. Bevalt de samenwerking? Dan heb je jouw werkgever gevonden en ligt er een contract voor je klaar. 

 

iTrainee is al voor honderden talentvolle jonge mensen de gouden springplank voor hun carrière geweest. Onze trainees werken aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties in de zorg. Ze automatiseren volledige magazijnen met Internet of Things en Robotics. En ze bouwen slimme dashboards voor managers die snel de juiste informatie nodig hebben. Durf jij het traineeship aan? Doe de test!

 

En nu?

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag langs komen een eerste kennismaking? Neem dan direct contact met op met onze recruiter Anouk: 06-11627151.

Op onze website kun je alles nog even nalezen en daar vind je ervaringsverhalen van onze trainees: www.iTrainee.nl.

DSC_0025 (1)
DSC04557
35406840306_4781b7a200_o
DSC_0636