Lid Worden?

Wat leuk dat je lid wilt worden! Hier vind je het inschrijfformulier.

Om lid te worden van de Nijmeegse Studenten Honoursvereniging vul je bovenstaand formulier in. Mail het ingevulde inschrijfformulier naar secretaris@nshv.nl. Je kan ook het ondertekende formulier inleveren op de verenigingskamer (open op maandag en donderdag 12:15-13:30, TvA 1.00.31), in het NSHV postvak bij de Radboud Honours Academy (E.19), of bij één van de bestuursleden om je inschrijving te voltooien. . De contributie is €10.

 

Inschrijfformulier

Dit formulier is interactief, vul het in en stuur het naar secretaris@nshv.nl!

  • Werkt het formulier niet? Probeer het in chrome. Mocht het nog niet lukken, neem dan contact op met secretaris@nshv.nl
  • Wanneer je het formulier ingevuld hebt, click 'print' > 'print to pdf', (downloaden werkt niet)

 

We hopen je snel te zien op één van onze activiteiten deze maand! Neem een kijkje op de activiteitenpagina voor een overzicht.

DSC05281
DSC_0435

Vrienden-van Lidmaatschap

Volg je geen honoursprogramma, maar voel je je wel betrokken bij de vereniging? Dan kun je, mits er drie NSHV-leden zijn die je tot "Vriend van de NSHV" willen benoemen, onderstaand formulier downloaden, invullen, en opsturen. Lidmaatschap is ook €10,- per jaar. Je kunt dan aan dezelfde activiteiten meedoen als de andere leden, maar niet stemmen op de ALV. Om vriend-van te worden van de Nijmeegse Studenten Honours Vereniging kun je het onderstaande inschrijfformulier uitprinten, schriftelijk invullen en ondertekenen. Je kan het formulier inleveren op de verenigingskamer (open op maandag en  donderdag 12:15-13:30, TvA 1.00.31), in het NSHV postvak bij de Radboud Honours Academy (E.19), of bij één van de bestuursleden. Je kan het ondertekende formulier ook mailen naar secretaris@nshv.nl.

 

Vrienden-van-Inschrijfformulier

Alumni Donateurschap

Klaar met je studie? Word alumni donateur! Dit donateurschap houdt in dat je de vereniging steunt met een kleine bijdrage van €10- per jaar. Hiermee help je de vereniging en als tegenpresentatie mag je meedoen aan alle activiteiten van de NSHV. Op de ALV heb je geen stemrecht, maar je mag wel het woord voeren. De regels omtrent alumnusdonateurschap zijn terug te vinden in art. 7 van de statuten. Wanneer je interesse voor het alumnus donateurschap hebt, kan je het onderstaande formulier invullen, ondertekenen en mailen naar secretaris@nshv.nl. Je kan het formulier ook afgeven op de verenigingskamer, open op maandag en donderdag 12:15-13:30, TvA 1.00.31, het postvak bij de Radboud Honours Academy in E.19, of aan een van de bestuursleden.

 

Inschrijfformulier alumni lidmaatschap

File_000 (10)