De Raad van Toekomst

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/05/2019
19:30 - 20:30


De Raad van Toekomst koppelt talentvolle studenten aan de top van organisaties. Als lid van een multidisciplinaire adviesraad, werpen zij vier keer per jaar een frisse blik op strategische zaken als werkgeverschap, identiteit, veranderende klantbehoefte of social responsibility. Sinds de oprichting in 2017 zijn er Raden geplaatst bij Bovemij, Plurijn, het Werkbedrijf RvN, Canisius College en EY.

De Raad stelt zich ten doel om voor haar opdrachtgevers relevant en verrassend te zijn. Relevant zijn ze als ze aansluiten bij de uitdagingen van het management en tegelijkertijd optimaal gebruik maken van de ervaringen en visie van de nieuwe generatie. Op de thema’s zoals hier boven genoemd denken ze die match gemaakt te hebben. Om de opdrachtgever ook te kunnen verrassen (zowel in proces als in resultaat), zijn ze op zoek naar instrumenten of werkvormen die voor de meeste organisaties ’onconventioneel’ zijn, maar die juist passen bij de denk- en handelswijze van de nieuwe generatie.

In deze workshop neem je onder leiding van Joost Broeren (oprichter Raad van Toekomst) plaats in de Raad van Toekomst van de Raad van Toekomst… Je gaat in groepsverband aan de slag om de propositie van de Raad van Toekomst te verbeteren. De groep met het leukste idee mag de voorgestelde werkwijze ook daadwerkelijk in de praktijk gaan uittesten. Daarbij is deze workshop een leuke manier om kennis te maken met onze partner Raad van Toekomst. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan kun je je na de bijeenkomst aanmelden.

De workshop zal beginnen om 19:30 uur (inloop 19:00 uur). Om ongeveer 20:30 zullen we klaar zijn. De workshop zal plaatsvinden in E.3.07. Helaas is deze workshop alleen in het Nederlands.

Lijkt dat je wat? meld je dan snel aan! Aanmeldingen sluiten op 13 mei.

Boekingen

Bookings are closed for this event.