Xth Board of the NSHV

Meet...

Capture

Yana van de Sande: Chairwoman

Hi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website en ons beter wil leren kennen! Als voorzitter heet ik je van harte welkom bij onze vereniging. Mijn naam is Yana van de Sande, ik ben een 22-jarige studente Communicatiewetenschap en Artificial Intelligence. Mijn grote passie voor onderzoek begon al op jonge leeftijd, toen ik samen met mijn broertje raketten probeerde te bouwen (hoewel hij niet omhoog ging, veroorzaakte ons bouwsel wel een grote brandplek in het bij mijn vader zo kostbare gazon). Deze passie voor de ruimte ontwikkelde zich langzaam tot een passie voor het menselijke brein en gedrag. Toch vond ik mijn liefde niet bij biologie en psychologie, maar kwam ik erachter dat mijn neus voor techniek te combineren was met mijn sociale kant binnen het veld mens-computer interactie. Dat is dan ook wat ik nu doe. Naast het onderzoek doen, ontwikkelen en delen van mijn kennis, heb ik ook een grote passie voor koken, eten, goede gesprekken en het bij elkaar brengen van interessante mensen. Zo zwaai ik ook mijn scepter over de NSHV, waar ik mensen hoop te stimuleren een dieper gesprek aan te gaan, zich welkom te voelen en elkaars netwerk en kennis te gebruiken om meer uit het leven te halen.

 

 

Michelle Jacobs: Secretary

Hoi! Het is tijd dat jullie kennis maken met de secretaris van het Xe bestuur. Mijn naam is Michelle, 22 jaar oud en ik kom uit het mooie en gezellige Limburg. Op het moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Geneeskunde, wat betekent dat ik dit jaar stages loop in het ziekenhuis. Naast deze stages doe ik veel aan sport (vooral gewichtheffen) en kijk ik graag Netflix. Sinds 2017 ben ik lid van de NSHV en deze vereniging heeft mij veel gegeven; van nieuwe vrienden tot onvergetelijke herinneringen en een paar katers. Om iets terug te kunnen geven aan deze fantastische vereniging, heb ik besloten om dit jaar een bestuursjaar te doen. Een van de activiteiten waar ik dit jaar het meest naar uit kijk is de Batavierenrace. Ik hoop dat ik velen van jullie beter zal leren kennen en dat we een goed jaar tegemoet gaan!

 

 

Mich
Capture

Ilse van Es: Treasurer

Ik ben Ilse (maar mensen noemen mij afgekort Ils), ik ben rond de 20-21 jaar, en ik ben dit jaar penningmeester. Ik studeer BMW (dikke bmw! haha nee grapje). Mijn favoriete groente is broccoli, dit eet ik dan ook elke dag voor zowel ontbijt als avondeten. Ik ben penningmeester geworden omdat ik graag wil leren met geld om te gaan, ik ben immers een vrouw. Mijn spiritanimal is een koe, ik ben daarom naast mijn studie en bestuurstaken vaak te vinden op een weiland voor spirituele ontwikkeling. Ik beloof er een mooi jaar van te maken! Groetjes, Ilse (disclaimer dit is Ryan, Ilse heeft niet op tijd een tekst aangeleverd voor op de website)

Ryan Ketelaar: External Affairs Commissioner

Ik ben Ryan, momenteel tweedejaars geneeskunde student. Ik heb anatomie en de werking van het menselijk lichaam altijd al enorm interessant geworden, en in de vierde klas wist ik dat ik geneeskunde wilde gaan doen. Dit is na een jaar biologie in Groningen dan ook gelukt. Of ik arts wil worden weet ik echter nog niet, zo ja dan lijkt psychiater me heel leuk, mentale processen en mechanismen vind ik nog fascinerender dan lichamelijke. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland en spreek thuis ook fries, dus hier een mooi orgineel fries sprekwoord: ''It is de boer al lyke folle, as de ko skyt as de bolle.''

 

Capture