Meet the XIIth Board of the NSHV

lucie bestuursfoto-min

Lucie Göbbels: Voorzitter

Lieve leden van de NSHV,

Mijn naam is Lucie Göbbels, ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Filosofie, Politiek en Maatschappij. Daarnaast ben ik bezig met de pre-master van Politicologie. Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, uit een klein dorpje bij Aachen, maar ik woon nu al drie jaar met veel plezier in Nijmegen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, het liefst in de natuur. Ook hou ik van lezen, bakken en koken. Ik ben in 2019 lid geworden van de NSHV na het introductieweekend nadat ik het jaar ervoor het interdisciplinaire Honoursprogramma had gevolgd. Ik voelde me meteen thuis bij deze vereniging, iedereen was open en enthousiast! Ook als international voel je de verwelkomende sfeer. Ik ben lid geweest van de informele en lustrum commissie in zowel 2019/2020 als 2020/2021. Ik vond dit zo leuk dat ik me graag verder wil inzetten voor de vereniging, dit jaar in de vorm van een bestuursjaar! Ik hoop dat ik iedereen mag ontmoeten bij de activiteiten, ik kijk in ieder geval uit naar een fantastisch jaar.

 

 

Clara Eggenhuizen: Secretaris

Allerliefste leden van de NSHV,

 

Ik ben Clara Eggenhuizen en volgend jaar word ik jullie secretaris! Ik ben twintig jaar oud en zit straks in het derde jaar van Politicologie. Als hobby’s doe ik aan wandelen en hardlopen, maar ik hou ook van horrorfilms en mijn favoriete guilty pleasure-muziek, Taylor Swift 😉 

 

Ik ben vorig jaar lid geworden van de NSHV terwijl ik het honoursprogramma van de Faculteit der Managementwetenschappen deed. Ik voelde me meteen thuis; de NSHV is een supergezellige, toegankelijke vereniging en ik vind het enorm fijn om er op deze manier een deel van uit te maken. Een deel van jullie ken ik al van mijn tijd als secretaris van de reiscommissie (hopelijk kunnen we volgend jaar wel samen op reis!) en ik kijk er naar uit de rest te leren kennen tijdens onze aankomende activiteiten! Ik hoop dat we er een prachtig jaar van kunnen maken.

clara bestuursfoto-min
joni bestuursfoto min

Joni Lemmens: Penningmeester

 

Lieve leden van de NSHV, 

 

Mijn naam is Joni Lemmens, ik ben 21 jaar oud en ik zal volgend jaar jullie penningmeester zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik houd van hiken, de natuur, en een beetje rotzooien in mijn tuintje. Ik houd ook van samen zijn met vrienden, lezen en series kijken. 

 

Ik zit in mijn vierde en laatste jaar van de studie International Economics and Business Economics. In het eerste semester zal ik studeren aan een universiteit in Praag, waardoor ik in het begin veel activiteiten zal missen. Ik ben wel aanwezig bij de introductie en ik hoop een aantal van jullie daar al te leren kennen. Ik zal tijdens mijn semester in Praag proberen zo betrokken mogelijk te zijn, zodat het lijkt alsof ik nooit weg ben geweest als ik terug kom in januari. 

 

Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan een honours programma, waar ik Anna en Myrthe heb leren kennen. Binnen de NSHV ben ik nog niet heel actief geweest, dus ik kijk er naar uit om het komende jaar samen met jullie te leren en te groeien. 

 

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten en aan de slag te gaan. Tot snel!

 

Myrthe van Wilgen: Commissaris Externe Betrekkingen

Lieve leden en (toekomstige) sponsoren,

 

Mijn naam is Myrthe van Wilgen en ik ben 21 jaar oud. Dit jaar ben ik de Commissaris Externe Betrekkingen voor de NSHV, een taak die ik met trots zal vervullen! Ik onderhoud de banden met onze sponsoren en ben het gezicht achter de socials van onze vereniging. Ik heb het afgelopen jaar deelgenomen aan het interdisciplinaire Honoursprogramma, hier heb ik de Honours Academy en haar studenten en docenten goed leren kennen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Politicologie, waarvan ik het eerste semester in het buitenland zal doorbrengen. In mijn vrije tijd ben ik of op Terschelling te vinden waar ik werk, of in Nijmegen met mijn vrienden op het terras! Het afgelopen jaar ben ik met veel plezier lid geweest van de formele commissie en heb ik hele leuke leden leren kennen. Ik heb superveel zin in het aankomend jaar, er komen ontzettend veel leuke activiteiten aan! Hopelijk zoveel mogelijk fysiek, hoewel wij als vereniging ook online evenementen zullen blijven aanbieden. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in.

 

 

myrthe bestuur min
anna bestuursfoto-min

Anna van Florestein: Commissaris Interne Betrekkingen

Lieve leden van de NSHV,
 
Mijn naam is Anna van Florestein en ik ben de Commissaris interne betrekkingen van het XIIe bestuur der NSHV! Ik ben 21 jaar oud en ik zit in mijn derde bachelorjaar van de studie Notarieel recht. 
 
Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan het interdisciplinaire honoursprogramma 'Building Bridges'. Tijdens dit programma heb ik Joni en Myrthe leren kennen en met hen samengewerkt in dezelfde denktank. Vorig jaar september ben ik lid van de NSHV geworden en begin 2021 heb ik me aangesloten bij de Informele Commissie. Gelukkig konden we nog een paar fysieke activiteiten (zoals de picknick en de barbecue) organiseren om het collegejaar mee af te sluiten. Ik voelde me direct welkom bij de NSHV en het was erg leuk om de vereniging en haar lieve leden beter te leren kennen!
 
In mijn vrije tijd houd ik ervan om actief bezig te zijn; ik dans, tennis en zwem graag. Daarnaast ben ik een echte creatieveling, waardoor mijn kamer meestal overvol staat met (onafgemaakte) schilderijen en schetsen.
 
Ik kijk enorm uit naar het komende jaar samen! Hopelijk kunnen we veel fysieke activiteiten houden en elkaar weer in het echt leren kennen. Tot snel!